snygg bil

Piffa upp bilen på en budget!

Majoriteten av oss bilägare spenderar väldigt många timmar tillsammans med våra fyrhjuliga vänner. Vi använder dem för att köra till och från jobbet, för att handla matvaror och några gånger även för semester.

Ju mer vi använder våra bilar desto mer slits dem. Det kan man inte ifrågasätta. Bilar behöver underhåll och det kan kosta skjortan för den som inte är förberedd. Som tur är finns det sätt att piffa upp sin slitna och gamla bil utan att behöva ruineras!

Tvätta bilen utvändigt

Du behöver inte vaxa bilen för att den ska stråla och se så där ny ut som du gärna vill att den ska göra. Det räcker med att köra bilen genom en biltvätt då och då för att den ska bli uppiffad. Du kan såklart välja att tvätta bilen själv om du verkligen har en stram budget, men det finns en hel del biltvättar som inte kostar mer än någon hundralapp. Då kan du imponera personen du träffar och kanske till och med föreslå att ni testar olika sexställningar i bilen?

Rengör bilen invändigt

Finns det något värre än en bil fylld med massvis av skräp? Nä, skulle inte tro det. Vill du piffa upp din bil utan att faktiskt behöva betala för det är det smartast att rengöra bilen invändigt. Börja med att slänga gamla burkar, flaskor och matpåsar. När detta är gjort kan du plocka fram en handdammsugare och suga upp smuts och damm från bilen. Se till att dammsuga bilens klädsel innan du blir färdig. En ren bil säger mycket om vem du är, och kanske din dejt även går med på att utföra dina djupaste fantasier som bondage sex eller något liknande du går och drömmer om?

Byt ut golvmattor och bilklädsel

Förutom smuts invändigt och utvändigt kommer din bil kännas nästan som ny när du byter ut golvmattorna och klädseln. Nya golvmattor kan göra väldigt mycket eftersom det trots allt är dessa som samlar på sig all smuts från dina skor. Klädsel blir också relativt sunkigt efter ett tag, samtidigt som det inte behöver vara särskilt dyrt att byta ut. Investera med fördel i golvmattor och klädsel som håller i några år så du slipper byta ut dem på ett tag.

Skaffa nya hjul

Även om man gärna ser bort från det kan ett par nya hjul verkligen piffa upp gamla bilar. Billiga och äldre bilar är nämligen utrustade med billiga hjul, och dessa försämras såklart över tiden. Vill du således köra bättre samtidigt som bilen ser snyggare och nyare ut: ja då kan ett par nya hjul göra susen. Även här är det bra att investera i ett par dyrare hjul eftersom dessa håller i både kvalitet och utseende flera år framöver.